پخش زنده
امروز: -
باهدف ارتباط هرچه گستردهتر دانشگاه با جامعه و صنعت، دفتر تحقیق و توسعه رامک در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز راهاندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،دکتر اکرمی، رئیس دانشکدهی کشاورزی دانشگاه شیراز، در آیین گشایش دفتر تحقیق و توسعة رامک با اشاره به نگاه ویژه مدیریت فعلی دانشگاه شیراز به مقوله ارتباط دوجانبهی صنعت و دانشگاه، ورود به عرصهی کارآفرینی و مهارتافزایی دانشجویان را ازجمله مهمترین پیامدهای مثبت این تعامل عنوان کرد.
وی همچنین افتتاح دفتر تحقیق و توسعهی شرکت رامک در دانشکدهی کشاورزی را آغاز رسمی این تعامل قلمداد کرد و اظهار داشت: انجام پایاننامههای دورههای تحصیلات تکمیلی بهصورت تقاضامحور و فراهمشدن زمینهی حضور اعضای هیأتعلمی در شرکت رامک برای گذراندن فرصت تحقیقاتی ازجمله نتایج مثبت و سریع این ارتباط خواهد بود.
دکتر محمد موذنی، رئیس دانشگاه شیراز، با ابراز خشنودی از تأسیس مرکز تحقیقاتی شرکت رامک بهعنوان یکی از برندهای کشور در دانشکدهی کشاورزی، این رویداد را نشاندهندهی اعتقاد جدی و عزم راسخ مدیران این مجموعه در راستای دانشبنیان شدن آن شرکت قلمداد کرد.
وی رمز موفقیت صنایع پیشرو را استفاده از دانش جدید در حوزههای عملکردی دانسته و اظهار داشت: بهرهمندی صنایع از دانش روز میتواند منجر به خلق محصولات جدید با بازار مصرف بالا شود.
رئیس دانشگاه شیراز همچنین با اشاره به آثار مثبتی که میتواند در پرتو تعاملات شرکت رامک با دانشگاه شیراز شکل بگیرد، از آمادگی دیگر دانشکدهها برای همکاری با شرکت رامک در حوزههای تخصصی خبر داد.
دکتر اسکروچی، مدیر امور فناوری و طرحهای کاربردی دانشگاه شیراز نیز با بیان این که شرکت رامک ویژگیهای دانشبنیانشدن را دارا بوده و در این زمینه گامهای موثری نیز برداشته است، ابراز امیدواری کرد که با ارائهی مستندات لازم، این مهم بهزودی اتفاق خواهد افتاد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای موجود در قانون جهش تولید، از مزایای آن درخصوص معافیتهای مالیاتی برای صنایع خبر داد.
در ادامه شجاعی، مدیرعامل شرکت رامک، هم با ابراز خشنودی از بهثمرنشستن تلاشهای چندماههی طرفین که منجر به عقد تفاهمنامهی همکاری، میان شرکت رامک و دانشکدهی کشاورزی شد، گفت: دفتر تحقیق و توسعهی رامک، پایگاه پژوهشی این مجموعه در دانشکدهی کشاورزی است و افتتاح آن نشانهی عملگرا بودن شرکت رامک، و دوری آن از شعارزدگی است.
وی همچنین از ریاست دانشگاه شیراز تقاضا کرد که باتوجه به نیاز رامک در حوزهی فنی، دفتر دیگری نیز در دانشکدهی فنی مهندسی به این شرکت اختصاص داده شود.
هاشم نصیری رئیس هیات مدیره، گفت: همکاری رامک با دانشگاه شیراز میتواند بهعنوان الگویی برای دیگرصنایع در نظر گرفته شود تا از این طریق، از ظرفیتهای موجود در دانشگاهها به بهترین شکل در صنعت استفاده شود.